Első bemerítés a BudaSzíve gyülekezetben

3224

A BudaSzíve Baptista Gyülekezet tízfős alapítócsapata több év előkészület után 2015 októberében kezdett evangelizálni ismerősei és barátai körében. Az első hónapokban egy Alpha-kurzuson keresztül mutattuk be az érdeklődők számára a kereszténység alapjait, majd február óta rendszeresen tartunk istentiszteleteket és hétközi tematikus alkalmakat a Széll Kálmán tér környékén.


Az elmúlt hónapokban sokszor tapasztaltuk Isten áldását és vezetését.
2016. június 19-én történelmi pillanathoz érkezett a gyülekezetplántálásunk, bemerítést tartottunk a József utcai imaházban.

DSC_7714_highAz ünnepen igét hirdetett Durkó István, a kiküldő, anyagyülekezet lelkipásztora, a bemerítést pedig Fülöp Áron gyülekezetvezető presbiter végezte.

A négy bemerítkező fiatal felnőtt bizonyságtételeiben hallhattuk, hogy milyen élethelyzetből és miként nyúlt Isten utánuk és lett az életük fontos része. Mind a négyen elmondták, hogy milyen nagy mértékben változott meg az életük a megtérésük következtében.

DSC_7419_highAz ünnepre különlegesen sok családtag és barát fogadta el a meghívásunkat, a jelenlévők háromnegyede vendégként volt jelen, akik közül sokan első ízben vettek részt keresztény istentiszteleten.

A gyülekezetplántálásunk célja, hogy lelki otthont építsünk Buda szívében, és lehetőséget teremtsünk a nagyvárosi nyüzsgés közepén olyanoknak megismerni az élő Istent, akik talán még sosem hallották a tiszta evangéliumot.

Köszönjük, ha imádságával támogatja ezt a missziót!


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!


Rendelkezzünk a baptisták javára!

Kérjük, rendelkezzen adója 1%-áról a Magyarországi Baptista Egyház javára! Köszönjük támogatását! Technikai szám: 0286