Bemutatkozik az Őrbottyáni Baptista Gyülekezet ifjúsága

4626

Ha egy mondatban kellene jellemeznem az ifinket, azt írhatnám, hogy egy nagyon színes csapat vagyunk, szeretünk játszani, jókat beszélgetni és belemélyedni a Biblia különféle rejtélyes kérdéseibe.


img_1700A vezetőnk Guti Balázs, bátyjától, Guti Sanyitól vette át a stafétabotot, aki több mint tíz évig végezte hűségesen ezt a szolgálatot. 
Az évek folyamán megfiatalodott az ifink, sokan jöttek-mentek. De hálásak vagyunk a kis csapatunk minden egyes tagjáért. Korábban sok időt fektettünk evangelizálásba, kávéházat működtettünk és különféle programokat szerveztünk. Most az ifin belüli kapcsolatokra koncentrálunk jobban. Nemcsak a szombat estéken vagyunk együtt, de a hétköznapokon a fiú és lány tagjaink külön is összegyűlnek, hogy egymással és Istennel közösségben lehessenek.

13700056_1328028580540965_3451588136002068739_nSokfélék vagyunk, és szeretjük  kihasználni, hogy az Úr mennyi talentummal és különféle személyiségekkel ajándékozott meg bennünket. Vannak zenészeink, vannak, akik jó áhítatokat tudnak tartani, vagy aki imádságban hordozza az ifit. Külön öröm látnunk azt, amikor néhányan alig várják, hogy elmosogathassanak egy alkalom után!

Ifialkalmainkon mindig van egy központi téma, amiről előadást hallgatunk, vagy egy áhítatot, vagy kiscsoportos beszélgetésben elmélkedünk különféle kérdésekről. 
Szeretünk konferenciákra járni, és minden évben elmegyünk az ifitáborba is, ahol általában elég jól teljesítünk a sportversenyeken. Nem véletlen, mert volt, hogy egy egész nyarat végigröpiztünk, és a fiúk a mai napig minden héten elmennek focizni, ezzel gyakorolva a BIOLK-ra.

Szeretjük az ifit és azt, hogy amikor szombat esténként összegyűlünk, nemcsak egymással, de Istennel is találkozhatunk.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!