A BM elismerése: a közfoglalkoztatásban kiemelkedően teljesített a Baptista Szeretetszolgálat

2842

A közfoglalkoztatásban kiemelkedően teljesítő ötven önkormányzatot és két szeretetszolgálatot jutalmazott a Belügyminisztérium december 1-én, az elismeréseket Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár adta át.

A BM a közfoglalkoztatási programok megvalósításában nyújtott kiemelkedő teljesítmény elismeréseként öt-öt millió forint támogatásban részesített ötven települést, valamint a Baptista Szeretetszolgálatot és a Református Szeretetszolgálatot. Az oklevelek átadását megelőzően Pogácsás Tibor elmondta: a megvalósult programoknak köszönhetően javult a települések bel- és külterületi úthálózatának állapota, a közösségi terek és a gyalogos közlekedést szolgáló járdák minősége, a mezőgazdasági programokban termelt terményeket pedig az önkormányzatok a közétkezésben hasznosítják. A közfoglalkoztatási programokban folytatott tevékenységek egymásra épülnek, esélyt kínálnak egy-egy helyi ötlet megvalósítására is, tette hozzá az államtitkár.

A Baptista Szeretetszolgálat a maga 48 telephelyével országos közfoglalkoztatóként kapta az elismerést. Az ezt tanúsító oklevelet Hári Tibor ügyvezető igazgató és Szanyi Gergely programvezető vette át az ünnepségen.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!