Harmóniában – Istennel

1691

Megküzdve előítéletekkel, őszintén megválaszolva jó néhány személyes kérdést, megismerve az Isten-adta alapigazságokat és megtapasztalva az Ő megbocsátó szeretetét, ketten kérték bemerítésüket Bercelen.

Láthattuk, Isten ma is munkálkodik a Hozzá fordulók életében. Hit, életváltozás és döntések ünnepe volt 2013. május 26-án Bíró Tibor és Szabó Barnabás bemerítése.

Az aszódiak által szervezett baptista bibliai foglalkozásokon, majd a Reménység Fesztiválon hallottak mellett, lelki növekedésüket segítette a baptista számítástechnikai szakkör, a rendszeres hétköznapi és vasárnapi bibliaóra.

Mivel az aszódi imaház új épületrészében még folyik az építkezés, így a galgagutai testvérek vendégszeretetének köszönhetően az ottani imaházban tartottuk meg e várva várt ünnepet. Igét hírdetett Mezei Tamás teológus hallgató, a bemerítés szolgálatát Urbán Gedeon aszódi lelkipásztor végezte. Az áldáskérő imák után szeretetteljes köszöntések következtek, az aszódi gyülekezet ajándékait pedig Kovács Ferenc gyülekezetvezető presbiter adta át. A bemerítésen szolgálók Bercelen is rendszeresen szolgálnak, ezért közelről ismerik Tibort és Barnát, ennek köszönhetően személyes jellegű biztatásokat is tartalmazó, családias hangulatú örömünnepen lehettünk együtt.

A vendégfogadó gyülekezet vezetőjének áldáskívánó szavai után pedig  szeretetvendégségen folytatódott az ünneplés.

Tibor és Barna a berceli Harmónia Rehabilitációs Otthonban él és most már lelki vonatkozásban is igaz: Harmóniában élnek – Istennel.


Elindult egyházunk hírlevele, melyben tájékoztatást adunk aktuális híreinkről, eseményeinkről. Iratkozzon fel ön is!