Reset! Kapcsolj ki & kapcsolódj be!

Reset! Kapcsolj ki & kapcsolódj be!

2014. augusztus 4-től 10-ig ismét eltölthetsz egy hetet Istennel, és több száz baptista fiatallal együtt - ezúttal Tatán, az Öreg-tó partján elterülő Esély Budapest Alapítvány Ifjúsági Táborában.
Médiatábor, másodjára

Médiatábor, másodjára

Vajon hogyan lehetne a média korszerű eszközeivel hatékony módon kommunikálni a Jézus Krisztusról szóló örömhírt?
Tanúságtétel zenével

Tanúságtétel zenével

Az amerikai The Celebration Orchestra keresztyén fesztiválzenekar adott emlékezetes koncertet 2014. július 10-én a Kispesti Baptista Gyülekezet zsúfolásig megtelt templomában.
Gyűjtsetek kincseket a mennybe!

Gyűjtsetek kincseket a mennybe!

2014. június 30. és július 4. között rendezte meg a soltvadkerti baptista gyülekezet szokásos nyári táborát.
Gyermekhét Angyalföldön

Gyermekhét Angyalföldön

Idén negyedik alkalommal rendezte meg az Angyalföldi Baptista Gyülekezet gyermekhetét a XIII. kerület egyik forgalmas terén, a Röppentyű közben.
Ifjúsági Sportnap Békéscsabán

Ifjúsági Sportnap Békéscsabán

Immár harmadik alkalommal van Ifjúsági Sportnap, amit idén a Körösvidéki Baptista Egyházkerület rendez meg augusztus 16-án 13 órától a Békéscsabai Baptista Gyülekezetben.
Az aszódi Női Csendes Nap margójára

Az aszódi Női Csendes Nap margójára

„Ami jó, azt megtartsátok”. Ez az ige igaz az aszódi Női Csendes Napokra is, hiszen hetedik éve, hogy újra meg újra megszervezzük.
Angol ifjúsági tábor Tahitótfalun

Angol ifjúsági tábor Tahitótfalun

Immár harmadszorra rendezték meg az ACORN Camps angol ifjúsági hetet a Nagy-Britanniából érkezett segítőkkel együttműködve a Tahitótfalui Baptista Gyülekezet, valamint a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai.
Időutazó tábor

Időutazó tábor

Jó volt Isten áldásait megtapasztalni, a gyermekek jó hangulatát érezni egész héten, a hét első felében a jó időt, majd a természet számára fontos csapadékot, amely próbára tette a gyermekeket, és a szolgálókat is, szem előtt tartva az alábbi igéket, jól vizsgázott mindenki.
Bemerítés Kecskeméten

Bemerítés Kecskeméten

A Kecskeméti Baptista Gyülekezet június 15-i bemerítési ünnepélyén kilenc fehér ruhába öltözött testvérünk tett bizonyságot Jézus Krisztusról, mint személyes Megváltójáról.
I believe in God…

I believe in God…

A nyári vakáció első felében ezúttal is egy beszédközpontú, többszintű intenzív angol nyelvi tábornak adott otthont a kecskeméti imaház.
Gyermekbemutatás Dunaharasztin

Gyermekbemutatás Dunaharasztin

Különleges alkalomra került sor 2014. június 15-én Dunaharasztin, tudomásunk szerint először a gyülekezet történetében: ikergyermekek bemutatására. A Surányi-házaspár hozta el bemutatni ikerfiait: Balázs Teodort és Benjámin Tamást.

Malakiás a Messiás hírnökeként Illést nevezte meg, akiről azt jövendölte: "Az Atyák szívét a gyermekekhez téríti, a gyermekek szívét az atyákhoz..." (Mal 3,24). A prófécia Keresztelő Jánossal beteljesedett (Lk 1,17). A mai világban is nagy szükség van arra, hogy generációk egymásra találjanak. Szükség van Illés lelkületű emberekre, akik ezt a munkát végzik nemzedékünkben.

Napi áhítat 2014. július 31. csütörtök

Eljegyzett vagy?

Olvasmány:
Ef 1,3–14

A Szentlélek pecsétjével eljegyzett minket mennyei vőlegényünk, aki elment, hogy helyet készítsen nekünk. Most is dolgozik közös házunkon. Nincs olyan szerelmes földi vőlegény, aki annyira szeretné a menyasszonyát, mint ahogy ő szeret minket, ilyen-olyan menyasszonyait!
Valljuk be, hogy olykor hűtlenkedünk! A bűn lelki megcsalás, paráznaság. Gyakran könnyű dolga van velünk a kísértőnek, és nehéz a Léleknek. Isten kegyelme, hogy nem mond le rólunk, hanem dolgozik...

Floch Gábor Barnabás

Bejelentkezés

Kérjük adja meg e-mail címét, melyre elküldünk egy új jelszót. Ezt a későbbiekben megváltoztathatja.

Hírlevél

Impresszum

Országos Központi Iroda címe
1068 Budapest, VI., Benczúr u. 31. 

Nyitvatartás
Hétfőtől - csütörtökig, 9-16 óráig
Személyes találkozáshoz fontos az időpont előzetes egyeztetése.

Telefonszámok
(+36) 1/352-9993
(+36) 1/343-0618
(+36) 20/886-0000 (baptifon)

Fax: (+36) 1/352-9707/103

E-mail
baptist@baptist.hu

Az egyház adószáma
19818513-2-42 

További adatok (számlaszám...)