Missziós Ifi Tábor

657

Az MBE Déli Egyházkerületének támogatásával a Szegedi Új Remény Baptista Gyülekezetünkkel augusztus 26-30. között ismét Missziós Ifi Tábort szervezünk Szegeden.

Tavaly, 3 nap alatt, mintegy 220 egyetemistával sikerült megosztani személyesen Jézus Krisztus örömhírét. Erről bővebb beszámolót és bizonyságtételeket itt találtok.
Szeretnénk, ha idén is több százan kerülnének közelebb életük legfontosabb döntéséhez, hogy készek-e személyesen megismerni Istent.

Olyan újjászületett, szolgálatkész fiatalokra számítunk, akik szeretnének bekapcsolódni az egyetemi misszióba és az utcai evangélizációba. A vasárnapi képzéseket hétfőtől csütörtökig átültetnénk a gyakorlatba, így egy példamutatás-mentorlás alapú gyakorlati tanítványozásban részesülnének a résztvevők. Mindemellett megtapasztalásokat szerezhetnek, és betekintést nyerhetnek a Szegedi Tudományegyetemen folyó evangéliumi szolgálatokba, valamint az ebből a misszióból kinőtt gyülekezetplántálásunk életébe is.
A szállást, étkezést és a programokat a gyülekezetünk biztosítja az MBE támogatásával.

Jelentkezési feltételek:

  • Részvételi díj: 4.000Ft/fő (amihez a küldő gyülekezet hozzájárulását lehet kérni)
  • Lelkipásztori ajánlás (ha nincs lelkipásztor, akkor gyülekezetvezetői vagy presbiteri ajánlás)
  • Útiköltségéről mindenki magának gondoskodik

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: https://goo.gl/forms/MMmsiwiKMEFon4p32

Jelentkezési határidő: augusztus 19. (vasárnap) 20:00.

A szálláshelyek korlátolt száma miatt csak 15 fő részére tudunk szállást biztosítani. Az elbírálás nem a beérkezési sorrend alapján történik.
Bővebb információ vagy felmerülő kérdés, észrevétel esetén: szegediujremeny@gmail.com

Szeretettel várunk!
„Boldog az a szolga, akit, amikor megérkezik az Úr, ilyen munkában talál!” (Lukács 12:43)