Kelj fel, tündökölj!

0
336

Kedves lányok, asszonyok!

Milyen régen találkoztunk már csak úgy mi együtt. Az utóbbi két alkalmon (Linda Dillow konferencia, Mabavit) sokakkal voltunk együtt, aminek persze nagyon örültünk. De most itt a lehetőség, hogy „szűkebb” körben éljük át az összetartozás, közös istendicsőítés, tanulás, osztozás, kikapcsolódás, személyes találkozások élményét.

Kelj fel, tündökölj! – szólít fel bennünket az Ige. Mit jelent ez? És ha úgy érzem, föl sem tudok kelni, nem hogy tündököljek? …

Gyere el,értsük meg jobban mit gondol erről az Úr! Mikor, mire akar és tud használni bennünket, miközben felépít, és a saját dicsőségét osztja meg velünk.

Nagy izgalommal és szeretettel vár a Baptista Női Misszió és a Dunántúli Női Misszió csapata.

Találkozzunk Velencén: Varga Anikó

ORSZÁGOS NŐI KONFERENCIA
2018. május 12. VELENCE
KELJ FEL, TÜNDÖKÖLJ!

Isten képes a körülményinktől és pillanatnyi állapotunktól függetlenül is használni bennünket ott, ahol épp vagyunk. Arra vár, hogy megtehesse. Hidd el hogy ez lehetséges, és engedd, hogy használjon! “Kelj fel, tündökölj…!”

Helyszín:

Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium (Ez így szuper hosszú! Megkérdezem, hogy lehet-e valahogyan rövidíteni pl.: Zöldliget Iskola) Velence, Kis u.1.

A jelentkezés díja a korai jelentkezők részére (április 25-ig) 2000Ft, melyet kérünk átutalni a jelentkezési űrlapon megtalálható bankszámlaszámra. Kérjük, hogy a banki átutalás közleményébe írja be: Kelj fel, és tündökölj! + (a résztvevő neve). Április 25. után a regisztrációs díj 2500Ft.

Előadók:
Dr. Tapolyai Emőke, Révész Szilvia

Szemináriumok

Mindenkinek lesz lehetősége két szemináriumon is részt venni, kivéve az Életmód tanácsadást választóknak, hiszen ott korlátozott a létszám és kitölti a teljes szemináriumi időt.

 1. Életmód tanácsadás (Molnár Renáta) (max 25 fő, és ez lefedi a teljes szemináriumi időt)
 2. Pedig mi azt hittük… Valláskárosultak evangéliuma (Bolyki László)
 3. A szürke 50 árnyalata – Az okkultizmus sokféle arca (Révész Szilvia)
 4. Tini párbaj! Mi történik, ha egy tini lány megnyitja a szívét? (Reichert Timea, Hegyesi Zita, Varjú Ágnes)
 5. Amit a férjedről tudni kellene… (Révész Lajos)
 6. Időskor, aranykor (Szegedi Tivadarné Zsuzsa, Kovácsné Blaskó Mariann)
 7. Gyereknevelés szakaszai (Varga György)
 8. Megvan az ideje – Fiatal felnőttek (H. Kovács Judit)
 9.  Érzelmi kiegyensúlyozottság (Kovács Janka, Aurum Műhely)
 10. Kreatív női evangélizáció (Tőtős Marcsi)
 11. Elutasítottság (Fóris Johanna)
 12. Hajókázás a Velencei Tavon (1 órás program, így mellette van idő szemináriumra is menni. Aki ezt a programot választja, annak először kell a hajókázásra mennie, majd a választott szemináriumra.)

Tervezett program:

9.00-10.00 – regisztráció
10.00-12.30 – Reggeli köszöntő, délelőtti előadások, dicsőítés
12.30-13-30 – ebédszünet
13.30-14.50 – 1. szeminárium
14.50-15.00 – szünet
15.00 – 16.20 – 2. szeminárium
16.20-17.00: Kávészünet
17.00- 19.00 – dicsőítés, előadás, áldás

A konferencia egész ideje alatt megtekinthetjük a Magyar Keresztény Foltvarrók különleges alkotásait.  Mottónk:  “Hogy tud Isten kirajzolódni egy-egy kreatív munkán keresztül!”

Ebédidőben a kültéri “mini színpadon”  megismerkedhettek egy 17 éves srác, Tőtős Márk saját szerzeményeivel, ezzel is élvezetesebbé, hangulatosabbá téve ezt a közös időt.