A szeretet törvénye konferencia

0
604

A Magyarországi Baptista Egyház, valamint konzorciumi partnere, a Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jog Személy az EFOP-1.9.8-2017-00006 „Egyházi és civil szervezetek szociális közfeladat ellátásának támogatása” pályázat keretében induló, „Baptista szociális szolgáltatók szakmai fejlesztése a minőségi szolgáltatás erősítése érdekében”  elnevezésű projektje kapcsán, a Magyarországi Baptista Egyházi Filadelfia ISZI Szociális Módszertani Központja szeretettel hívja a szociális segítő munkában dolgozó, résztvevő testvéreket  projektindító konferenciájára, melynek címe:

„A szeretet törvénye”

Az eseményre első sorban a baptista fenntartású vagy baptista kapcsolatú szociális szolgáltatásokban, szolgáltatásokért dolgozó munkatársainkat várjuk, de az nyitott minden érdeklődő számára.

A projekt bemutatásán és aktuális szakmai kérdéseken túl kiemelt hangsúlyt kap a konferencián a Szociális törvény 25 évvel ezelőtti születése és elmúlt negyedszázados története.

A konferencia időpontja: 2018. február 22 – 23, csütörtök – péntek.

helyszíne:  Siófok Hotel Azúr   (Siófok, Erkel Ferenc u. 2/C, 8600)

A két napos konferencia lehetőséget nyújt szakmai fejlődésre, találkozásra, kapcsolat építésre.

Jelentkezéseket 2018. február 5-én 15 óráig várjuk.  Kérjük, hogy a regisztrációhoz ide kattintsanak.   A felületen nincs lehetőség csoportos regisztrációra, csak egyéni jelentkezéseket tudunk elfogadni.  A jelentkezés csak visszaigazolással válik érvényessé.

A konferencia a résztvevőknek költségmentes. A szállással, étkezéssel és a programmal kapcsolatos költségeket a módszertan költségvetése és az EFOP projekt támogatása fedezi.

A részletes programot a katona.gergely@baptist.hu címre küldött kérésre megküldjük.