Bemerítés Vámospércsen

0
853

Örömünnepre gyűltünk össze a körzet testvériségével, rokonokkal, ismerősökkel 2017. május 14-én de. 10 órától a Vámospércsi Baptista Gyülekezetben. Két testvér, Doroginé Veres Irma és Szabó Tamás szívében született meg a döntés, hogy az Isten igéjének engedve életüket elkötelezzék az Úrnak.

Mindketten baptista családban nőttek fel, régóta látogatták rendszeresen a helyi gyülekezetet. Ezért is jelent nagy örömöt a közösségekben ez a döntésük, mivel így már teljes jogú, úrvacsorázó tagok lettek. A népes gyülekezet istentiszteletén az igei szolgálatot Gál Győző érmihályfalvai baptista lelkipásztor, a bemerítést pedig Bacsó János helyi lelkipásztor végezte. A zenei szolgálat áldásos részét a nagyváradi kórus végezte Bokor Barnabás vezetésével.

Hálás szívvel köszönjük Istenünk jelenlétét, köszönjük minden kedves résztvevőnek, hogy jelen voltak, imádságaikkal és más módon is támogatták ezt a jeles alkalmat. A bemerítkezők, Irmuska és Tamás életére, családjaikra kívánjuk az Úr oltalmát és gazdag áldását.

Megosztás

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

3 + 3 =