Bemerítés Érsekcsanádon

0
742

2018. augusztus 12-én bemerítésre kerülhetett sor gyülekezetünkben. Egy üdvkereső megjelenése öröm a gyülekezet számára.

Erika – nagyjából – egy éve került kapcsolatba a gyülekezettel, hamarosan otthonosan érezte magát, és törekedett megismerni a Biblia alapvető tanításait. A hitvallás áttanulmányozása során megértette, hogy a megtérés életváltozást jelent. A Biblia ismeretében, lélekben növekedett, élettársi kapcsolata házassági szintre jutott, férje is a gyülekezethez csatlakozott. Életváltozása a gyakorlati megtérést mutatta, az Úr Jézus Krisztusba vetett hitéről vallást tett, és bemerítését kérte, amit a gyülekezet örömmel fogadott.

A bemerítési istentiszteleten Hetényi Levente hirdette az igét. A bemerítést Vasadi Lajos, a gyülekezet lelkipásztora végezte, és imádkozott Erika további lelki növekedéséért és hűséges Krisztus-követéséért. A gyülekezet nevében Kis-Torma Mártonné köszöntötte és egy Baptista gyülekezeti énekeskönyvvel ajándékozta meg.

Az istentisztelet után szeretetvendégség következett, ahol alkalom nyílt a bemerített testvér köszöntésére, testvéri beszélgetésre.

„…nagyobb öröm lesz a mennyben egyetlen megtérő bűnösön, mint kilencvenkilenc igaz miatt, akiknek nincs szükségük megtérésre.” (Lk 15,7)

Megosztás