Augusztus 20-án Tahi-konferencia ezúttal Újpesten

0
939

Kedves Testvérek! Egyházunk elnökségének döntése szerint – tekintettel a Magyar Baptisták 4. Világtalálkozójára – ebben az évben a szokásos Tahi-konferenciát szerényebb körülmények között, az Újpesti Baptista Imaházban tartjuk meg (1043 Budapest, Kassai u. 26.).

Nagy szeretettel hívjuk augusztus 20-án délután 17 órára mindazokat, akik szívesen ápolják a testvéri kapcsolatokat, és örömmel énekelnek együtt más gyülekezetek testvériségével.

Az Újpesti Baptista Imaház

Ízelítő a tervezett ünnepi programból:

Ezen az alkalmon felhangzik majd Isten igéje, amelyet Mészáros Kornél főtitkár testvér hirdet, és közös, összevont énekkar zengi majd Istenünk dicséretét. Szeretettel várjuk 16 órára mindazon testvéreket, akik szívesen bekapcsolódnak az összevont énekkar szolgálatába. Az énekkar munkáját Kovács István testvér irányítja majd.

Jelen lesz az Angliában díjat nyert Tóka Ágoston orgonaművész testvérünk, aki bizonyságot tesz Istennek az orgonaversenyen megtapasztalt segítségéről, de meg is szólaltatja majd az orgonát.

Rövid megemlékezés hangzik el állami ünnepünkről, és mint baptista hívők, de nem utolsósorban magyarok elénekeljük a nemzet himnuszát is.

Felszólal a teológiánkon is oktató két fiatal lelkipásztor, Várady Endre és Bacsó Benjámin, valamint felhangzik két irodalmi értékű költemény is.

Szeretettel buzdítjuk kedves testvéreinket, ünnepeljünk együtt, hálát adva Istennek kenyerünkért és magyar hazánkért.

Megosztás

NINCS HOZZÁSZÓLÁS